f y s
_

O meni

Kako je sve poočelo i zašto se još uvijek tako dobro zabavljamo

Ja sam Krešimir Sikavica – Kreshow DJ za vjenčanja i ostale prigode,

rođen u Rijeci, nastanjen u Dalmaciji, a glazbom se bavim od svoje desete godine života kada sam započeo sa sviranjem gitare i preslušavanjem singlica i longplejki iz roditeljske arhive.

Kao strastveni ljubitelj plesnog ritma, disco i house glazbe, te r’n’b-a, još 1994. započinjem raditi na radio postaji kao tonski realizator i glazbeni urednik.

Tada sam počeo vriti i prve ploče. 🙂  Nešto kasnije, u tandemu s bratom, pokrećem vrlo popularnu glazbenu emisiju AFD (All From Disco, All From Dance) u večernjem programu Radio Istre. Nas dvojica smo bili autori, voditelji i glazbeni urednici. U emisiji smo donosili najnovije plesne hitove toga vermena u našoj regiji i podijelili smo više tisuća ulaznica za najpopularnije disco klubove Kvarnera i otoka te Istre i Gorskog kotara.

Nakon dužeg perioda odsutnosti, na radijske valove se ponovno vraćam 2006. kroz razne tehničke poslove, organizacije evenata, promociju, uz to te počinjem aktivno puštati glazbu kao DJ za vjenčanja i razne druge prigode. U međuvremenu sam istraživao glazbene žanrove, posjećivao brojne koncerte vrhunskih glazbenika, te uživao u svim stilovima glazbe – od domaćeg i stranog pop-rocka, pa sve do klape i tamburice.

Sada vama i vašim prijateljima donosim dobru atmosferu i zabavu puštajući glazbu na raznim svečanostima poput vječanja, poslovnih prigoda, rođendana, maturalnih zabava i slično.

2015. godine sam preselio u Dalmaciju, pa sam vam sada bliži za dobru zabavu u Splitu, Šibeniku ili Zadru odnosno bilo gdje u Dalmaciji, ali i dalje sam na raspolaganju za cijelu Hrvatsku.

Slobodno me kontaktirajte!


Share
Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon